Gebroeders van Lymborch Huis

Wijziging bestuur Gebroeders van Lymborch Huis

Op 17 oktober 2023 is Kiki Ehren benoemd tot secretaris van het bestuur. Hiermee is voorzien in de vacature die reeds enige tijd openstond. In haar rol als secretaris zal zij de organisatie steunen in haar snelle groei.

Bestuur en directie zijn erg blij met de komst van Kiki Ehren. Kiki is opgeleid tot historicus en heeft een achtergrond in het onderwijs. Jarenlang was ze werkzaam als staflid bij onderwijsinstellingen en als bestuurssecretaris van ROC Nijmegen.

De bestuurlijke en toezichthoudende ervaring die Kiki in haar werkzame leven heeft opgedaan vormt een welkome aanvulling op de kwaliteiten binnen het bestuur. Daarnaast heeft Kiki door haar betrokkenheid bij het stedelijk vrijwilligersnetwerk een relevant netwerk opgebouwd. Over het Gebroeders van Lymborch Huis en de Stichting Maelwael Van Lymborch zegt Kiki: “De activiteiten van de stichting zie ik als een bijzondere bijdrage aan het culturele klimaat van de stad. Met een uitstraling die het lokale, regionale en zelfs landelijke niveau weet te overstijgen. Het bijzondere verhaal over De Gebroeders en over de tijd waarin zij en hun familie actief waren breed verspreiden onder uiteenlopende publieksgroepen, waaronder schoolgaande jeugd, zie ik als een mooi en zinvol doel.”

Met ingang van 17 oktober 2023 kent het bestuur van het Gebroeders van Lymborch Huis de volgende samenstelling: Hans Danner (penningmeester), Kiki Ehren (secretaris), Frans Laarakker (bestuurslid), Wim Muilenburg (voorzitter), Chaim van Rens (junior-bestuurslid), Maartje Slijkhuis (junior-bestuurslid), Henk van der Zand (bestuurslid).

Kiki Ehren

Onze Gewaardeerde Partners