Gebroeders van Lymborch Huis

Groepen

Groepsontvangst Gebroeders van Lymborch Huis

Met je collega’s, vrienden of familie naar het Gebroeders van Lymborch Huis? Op afspraak ontvangen wij je graag.

Tijdens een exclusieve groepsontvangst in het Gebroeders van Lymborch Huis krijg je een bevlogen rondleiding door onze gids, bezoek je de veertiende-eeuwse kelders onder hun vroegere atelier-woonhuis, zie je een korte film over het leven en werk van de Nijmeegse brooers en bewonder je zeldzame facsimile’s van de gebroeders Van Lymborch en hun oom Johan Maelwael.

Een groepsontvangst kan worden gecombineerd met een stadswandeling.

Tarieven en tijden

Voor een exclusieve groepsontvangst buiten openingstijden rekenen we € 10,- per persoon tot een maximum van 25 personen. Het minimumtarief is € 100,-. Reservering is onder voorbehoud van de beschikbaarheid van een gids. Tijdens onze reguliere openingstijden kun je een groepsrondleiding doen voor regulier tarief tot maxmaal 6 personen. Reserveer tijdig! Voor een rondleiding voor meer dan 6 personen tijdens openingstijden hanteren we een tarief van € 9,- per persoon. Het museumgedeelte van het Gebroeders van Lymborch Huis wordt dan exclusief gereserveerd voor jouw groep.

Catering

Op verzoek regelen wij ook graag een Bourgondische ontvangst. Van een koffie- en theebuffetje tot een avond vol lekkere Franse wijnen met hapjes. Heb je specifieke wensen, dan nemen we die graag vooraf met je door. Bij catering is een extra gastheer of -vrouw aanwezig, à € 35,- per uur. Dranken worden op nacalculatie berekend.

Reserveren en informatie

Wil je een groepsbezoek reserveren, een offerte op maat of wil je eerst nog meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op: secretariaat@gebroedersvanlymborch.nl.

Onze Gewaardeerde Partners