Even voorstellen: stagiaires HAN

Wist je dat er naast de vaste staf en onze vrijwilligers ook een aantal stagiaires werkzaam zijn bij het Gebroeders Van Lymborch Huis? We vinden het belangrijk dat aankomende docenten en erfgoedprofessionals een goede start krijgen van hun carrière, en daarom bieden we studenten graag een stageplek aan in ons mooie museumhuis. Twee van onze stagiaires vanuit de HAN stellen zich hieronder voor. 

Rosa Huberts
Mijn naam is Rosa Huberts, 22 jaar. Ik studeer nu in het derde jaar van de Pabo op de HAN in Arnhem en ik doe momenteel de minor Kunst en Cultuur op de HAN in Nijmegen. Nu loop ik via de HAN een aantal maanden mee in museum het Gebroeders van Lymborch Huis. Voornamelijk helpen Romy en ik mee met nieuwe lesbrieven te ontwerpen voor het museum!

Voordat ik naar de Pabo ging, ben ik in Zwolle (Cibap) afgestudeerd als schilder, restauratie en decoratie werk en heb ik daar altijd nog profijt van. 

Voor de rest ga ik graag naar concerten en festivals en doe ik graag een drankje op het terras!

Romy Venhorst
Mijn naam is Romy Venhorst en ik ben ook 22 jaar. Ik zit in het derde jaar van de Pabo op de HAN in Arnhem en doe op dit moment de minor kunst en cultuur in Nijmegen. Dit half jaar ga ik samen met Rosa werken aan het verbeteren en vernieuwen van de educatie voor leerlingen op het primair onderwijs. Dit gaan wij onder andere doen door bijvoorbeeld lesbrieven in elkaar te zetten! 

Naast mijn opleiding werk ik bij bakkerij Tonnie Knippenborg, hou ik ervan om lekker uit eten te gaan, leuke dingen te doen met vrienden en verschillende musea te bezoeken.