Schilderwedstrijd

Gebroeders van Lymborch

Schilderwedstrijd

Welkom thuis

Van 11 tot en met 25 augustus is de kunstexpositie ‘Welkom Thuis’ te zien in de Sint Nicolaaskapel in Nijmegen. Hier worden de twintig mooiste schilderijen van de jaarlijkse schilderwedstrijd van de Gebroeders van Lymborch tentoongesteld. Op 25 augustus zal de winnaar bekend gemaakt worden bij de opening van het Gebroeders van Lymborch Huis op Burchtstraat 63 te Nijmegen.

Thema ‘Welkom Thuis’

Dit jaar is het thema van de schilderwedstrijd: “Welkom Thuis”. De Gebroeders van Lymborch zijn ooit begonnen met schilderen op Burchtstraat 63. Deelnemende schilderijen moeten geïnspireerd zijn op het thema en het werk van de Gebroeders. Alles is mogelijk, zolang het maar refereert aan de werken van de Gebroeders van Lymborch.

Stem op je favoriet!

De twintig mooiste schilderijen worden vanaf 11 augustus tentoongesteld in de Sint Nicolaaskapel. Dit is tevens een verkoopexpositie voor de kunstenaars.

Deze werken kunnen door het publiek hier op de website van de Gebroeders van Lymborch bekeken en beoordeeld worden. Daarnaast kijkt ook een vakjury naar de kunstwerken. Deze jury bestaat uit Michel Alders, Sjaak Kaashoek en Carla Dijs.

De prijsuitreiking

De prijsuitreiking is op zondagmiddag 25 augustus in het Gebroeders van Lymborch Huis. Dan zal de jury bekend maken welk schilderij ervandoor gaat met de publieksprijs en welk met de juryprijs.

Stem op jouw favoriet!

Bekijk de inzendingen hier!

Verkoop

Wilt u een van de werken kopen? Neem dan contact op met Hubert Hendriks via 06-54942604 of hubert@gebroedersvanlymborch.nl

Michiel Wolbrink: Er waren eens €75 en Ik hou ervan €200
Susanne Reifenschweiler: €275 per stuk
Frederyke Meeuwesen: Niet te koop
Ulrich Suberg: €425
Helmi Megens: €110
Barbara Nooijen: €125

Hans van Uden: €250
Holger Becken: €500
Jeanne Jeurissen: €850
Jos van Riswick: €4200
Samantha Zwaag: Op aanvraag
Joke Poot: €300