Miniatuurtekenwedstrijd voor kleine meestertjes

Miniatuurtekenwedstrijd voor kleine meestertjes

Ben je 12 jaar of jonger en ben je een meesterlijke schilder of tekenaar in de dop? Doe dan mee aan onze miniatuurtekenwedstrijd! De drie mooiste inzendingen belonen wij met een koninklijk boeken- en pretpakketje.

Wist je dat de drie gebroeders Van Lymborch net zo oud waren als jij toen zij al steengoede schilders werden? Zo goed zelfs, dat ze 600 jaar later nog steeds vet beroemd zijn over de hele wereld. Ze leerden als kind al zo goed schilderen van hun vader, moeder, opa en ooms in hun familieatelier. Hun tekeningen waren vaak piepklein maar toch heel precies.

Maak daarom een minitekening over jouw familie! De allermooiste tekeningen stellen we tentoon in de etalage van het Gebroeders van Lymborch Huis, zodat heel Nijmegen ze kan komen bekijken!

Wat moet je doen?

  • Maak een mooie tekening op een memoblaadje (9 x 9 cm). Dat mag met potlood, verf, glitters, stickers enzovoort. Gebruik gewoon alles dat je maar mooi vindt.
  • Het thema is: jouw eigen familie.
  • Schrijf op de achterkant van je tekening met potlood: je voor- en achternaam, je leeftijd, adres en telefoonnummer en/of e-mailadres.
  • Doe je tekening in een envelop en stuur deze voor 18 mei op naar: Stichting Gebroeders van Lymborch, Postbus 1180, 6501 BD Nijmegen. Of gooi deze in de brievenbus van ons kantoor: Molenveldlaan 14-144, Nijmegen (Krayenhoffkazerne ateliers).
  • Kun je niet naar de brievenbus? Mail dan duidelijke foto van jouw tekening met een liniaal ernaast (zodat wij kunnen zien hoe groot de tekening is) naar secretariaat@gebroedersvanlymborch.nl. Mocht jouw tekening winnen, dan komen we deze ophalen om tentoon te stellen.
  • Op 25 mei maken wij de winnaars bekend op onze website, onze Facebook pagina. Winnaars ontvangen ook een persoonlijk bericht.