Hulpactie na brand

Hulpactie voor de brand in onze loods

We zijn alles kwijtgeraakt bij de brand in onze loods in Oeffelt. In totaal € 100.000 aan onverzekerbare schade. Van kleine middeleeuwse attributen, zoals kinderspelen en tenten, tot aan grote pronkstukken zoals de draak en het trebuchet. Alles is weg, duizenden objecten zijn verloren gegaan. Help ons én onze vrijwilligers uit de brand.

Door geld in te zamelen hopen wij in ieder geval de persoonlijke schade voor onze vrijwilligers te kunnen vergoeden en hun gereedschapskisten weer te kunnen vullen. Als de hulpactie meer oplevert, kunnen wij weer uitkijken naar een goed uitgeruste loods en werkplaats. Met donaties kunnen wij dan hopelijk weer aan de slag met het maken van middeleeuws materiaal, zoals mooie marktkramen of kinderspelen.

Hoe kan ik geld doneren? Maak een bedrag over op rekeningnummer NL79 INGB 000 45 32 184 t.n.v. Stichting Maelwael Van Lymborch o.v.v. ‘brandhulp’ en uw naam en adres.

Crowdfunding kan nu ook via het platform GoFundMe: 

https://www.gofundme.com/f/help-gebroeders-van-lymborch-uit-de-brand

Ook een klein bedrag helpt! Of kom naar het Gebroeders van Lymborch (open vrijdag, zaterdag en zondag van 12-17u, Burchtstraat 63, Nijmegen) en werp iets in de collectebus.

Idee voor een eigen benefietactie? Neem dan contact met ons op via secretariaat@gebroedersvanlymborch.nl.

Stichting Maelwael van Lymborch heeft de ANBI status. Uw gift is fiscaal aftrekbaar. Vermeld in uw belastingaangifte RSIN nummer: 813106680