Anjeractie

Van 28 mei tot en met 5 juni doet de Stichting Maelwael Van Lymborch mee aan de jaarlijkse Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. De opbrengsten benutten wij om onze middeleeuwse scholendag voor honderden schoolkinderen te kunnen organiseren, voorafgaand aan het Gebroeders van Lymborch Festival 2021.

Dit jaar hoopt de stichting op 10, 11 en 12 september wederom het Gebroeders van Lymborch Festival te kunnen organiseren. De terugkeer van het geliefde middeleeuwse festival is helemaal compleet als er ook weer een GvLjr dag aan gekoppeld kan worden. Honderden basisschoolkinderen mogen zich dan een dag lang vermaken met middeleeuwse workshops vol kunst, ambacht en lol.

Met de opbrengst van uw donaties zal de stichting eindelijk weer eens een dagje uit aan al die Nijmeegse kinderen bieden.

Klik en doneer hier via het Prins Bernhard Cultuurfonds!

Als u via deze link doneert of via de QR code in de afbeelding, komt 100% van uw donatie bij Gebroeders van Lymborch terecht.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds organiseert al sinds 1946 de Anjeractie. Het is de oudste collecte van Nederland. In totaal collecteren 1182 organisaties in het hele land om geld op te halen voor lokale cultuur en natuur.